08-12

Gewijzigde openingstijden Kerst & Nieuwjaar

Wilt u voor Kerstmis nog een cadeau uitzoeken in de showroom van Art Deco Webwinkel? Houd dan rekening met de gewijzigde openingstijden tijdens de feestmaand. Natuurlijk kunt u altijd terecht in de webwinkel.

Kerstboodschap

Kerst is een bijzondere tijd. Een gezellige tijd om samen te zijn met familie en vrienden, maar ook een periode om stil te staan bij vrede. Wilt u uw geliefden een mooie kerstboodschap sturen? In de Art Deco Webwinkel zijn diverse kerstkaarten verkrijgbaar, sfeervol en altijd passend bij de art deco stijl. Erg speciaal dit jaar zijn de kerstkaarten met illustraties van vredesduiven van Dick Bruna. Deze wenskaarten passen erg mooi bij de kerstgedachte. U kunt deze prachtige kerstkaarten hier bestellen. 

Openingstijden in de feestmaand

Op woensdag 23 december is de showroom extra geopend van 10.00 tot 17.00. Op donderdag 24 december is de showroom zoals altijd vanaf 10.00 geopend, maar gaan de deuren om 13.00 dicht. Tijdens de kerstdagen, op vrijdag 25 december en zaterdag 26 december, is de showroom gesloten.

Op woensdag 30 december is de showroom ook extra geopend van 10.00 tot 17.00. Op donderdag 31 december sluiten de deuren om 13.00. Op Nieuwjaarsdag, vrijdag 1 januari en op zaterdag 2 januari 2016 is de showroom gesloten.

Vanaf 7 januari 2016 zijn de openingstijden weer zoals altijd: op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Op de contactpagina vindt u de openingstijden, het adres en onze contactgegevens indien u wenst te bellen of te mailen met onze klantenservice.

Het team van De blauwe Deel Webwinkels wenst u prettige feestdagen en hoopt u ook in 2016 weer te zien in een van onze webwinkels of in de showroom van Art Deco Webwinkel!

Reacties