Bewaar sieraden veilig en stofvrij

5 maart 2013 10:02
Zaterdagavond. Een romantisch diner in een chic restaurant staat gepland. Vanwege een drukke dag is er weinig tijd om om te kleden. Snel trekt u uw favoriete jurk uit de kast. Dan is het tijd voor de details: mooie make-up en tot slot de sieraden. U wilt graag de oorbellen dragen die u voor uw verjaardag kreeg en die zo mooi passen bij de jurk, maar waar u ook kijkt, een van de twee oorbellen is niet te vinden.

Met een stijlvolle sieradenbox is dit probleem verleden tijd. Bewaar alle sieraden compleet, overzichtelijk en stofvrij in een van de mooie sieradendozen van Art Deco Webwinkel. Hier is online een breed assortiment sieradenboxen verkrijgbaar: groot, compact, modieus, klassiek, kleurrijk, tijdloos, voor dames en voor heren. Sieradenboxen met genoeg ruimte voor een royale collectie sieraden, zoals colliers, armbanden, horloges, ringen, oorbellen en manchetknopen. Of bewaar make-up in een sieradenbox. Handig voor op de kaptafel of in de badkamer. Verschillende bijoudozen hebben bovendien spiegel en een bijpassende reisetui. Ook zijn er luxe sieradenboxen met een lade die automatisch opent bij het liften van het deksel. 

Trendy & kleurrijk

Opvallende sieradendozen die gezien mogen worden: bij Art Deco Webwinkel is er ruime keuze uit trendy sieradenboxen. Bijvoorbeeld sieradendoos Python. Deze heeft een geweldig leuke slangenprint in taupe en is gemaakt van imitatieleer. Helemaal fashionable is sieradenkoffer Krokodillenleer. Deze kan zo doorgaan als handtas: een modieus en chic model met een knipoog naar de Fifties. Een koffer die gezien mag worden in de slaap- of badkamer. Wie van knallende kleuren houdt, zal blij worden van sieradenbox Fiesta. Deze is verkrijgbaar in maar liefst 4 feestelijke kleuren. Nog meer bijzondere modellen zijn te zien in de categorie Sieradenboxen, onder Sieraden en Sieradendozen.  Alle modellen zijn zeer mooi en nauwkeurig vervaardigd. 

Klassiek & tijdloos

Klassieke bijoudozen met het comfort van nu: Art Deco Webwinkel is hiervoor het juiste adres. Sieradenbox LED is een compact model met ledverlichting. Zo kunnen sieraden ook in de schemering en in het donker makkelijk gevonden worden. Helemaal chic is sieradenbox Highlight. Ook deze box is voorzien van ledverlichting. Sieradendoos Classy is vervaardigd van bruin leder en heeft een stijlvolle klassieke uitstraling. Voor heren zijn onder meer heren sieradenboxen Samson, Grande en Deluxe prettige en handige opbergers. 

Veilig & stofvrij

In een sieradendoos of sieradenbox zijn juwelen niet alleen compleet en overzichtelijk opgeborgen, maar ook stofvrij. Op deze manier blijven dierbare erfstukken en andere kostbare sieraden langer mooi en hoeven ze minder vaak gepoetst te worden. Sieraden zijn een gewilde buit voor inbrekers. Berg sieraden(dozen) daaorm altijd veilig op in een kluis wanneer u langer van huis weg bent. Wanneer de kluis beperkte ruimte biedt, is sieradenkoffer Safe een uitkomst: hierin kunnen de meeste kostbare juewelen veilig in opgeborgen worden. Deze koffer past door zijn handige formaat in nagenoeg elke kluis.