Nieuwe Art Nouveau fotolijsten

30 november 2016 16:10
Foto’s geven het interieur een persoonlijke touch. Daarnaast is een fotolijst met een sierrand een echte eyecatcher in huis. Fotolijstjes zijn kortom ideale woonaccessoires en perfecte cadeaus voor de feestdagen.

Stijlvol kerstcadeau

Bij Art Deco Webwinkel zijn fotolijstjes in vele varianten te kiezen: strak en modern of nostalgisch en floraal. U vindt hier Art Deco fotolijstjes of Jugendstil fotolijstjes in diverse prijsklassen. Nieuw zijn de schitterende fotolijsten met een sierrand van zwierige tulpen. De fotolijstjes zijn verkrijgbaar in een verzilverde variant en een crèmekleurige variant. Beide varianten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. De zwierige, elegante vorm past erg goed bij de Art Nouveau stijl. De luxe uitstraling van de verzilverde fotolijst maakt dit item een perfect cadeau voor onder de kerstboom. Naast deze nieuw binnengekomen fotolijsten, zijn bij Art Deco Webwinkel nog vele andere fotolijstjes verkrijgbaar. Verzilverde fotolijsten zijn altijd in trek en passen in vele interieurs. Ook tin, glas en hout zijn geliefde materialen voor fotolijstjes en zorgen elk voor een karakteristieke uitstraling. Daarnaast heeft Art Deco Webwinkel vele leuke modellen in de collectie die geïnspireerd zijn op vormen uit de Jugendstil of op kunstwerken van Gustav Klimt en Alphonse Mucha. 

Fotolijst Tulpen in Crème 15x15 cm  Fotolijst Lucerna 3 Houten Zebrano Fotolijsten

Familiefoto’s en kunstkaarten

Kies voor een luxe fotolijst van Art Deco Webwinkel om uw mooiste familiefoto, foto van uw geliefde, kinderen of kleinkinderen, vakantiefoto of foto van uw huisdier in te lijsten. Zo krijgt uw interieur een persoonlijke uitstraling. Ook kunstkaarten of museumkaarten zijn ideaal om in te lijsten. Kijk in de categorie Agenda’s, Kaarten en Kalenders voor onze kunstzinnige kaarten. Zet een fotolijstje of een groepje van fotolijstjes neer op een tafel, dressoir, kastje of planchet. Fotolijstjes maken elke ruimte mooier. Denk bijvoorbeeld aan de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer en zelfs de wc en badkamer. Geef deze ruimten een persoonlijk karakter door ze te decoreren met art deco fotolijsten of art nouveau fotolijsten. Kijk in de categorie Fotolijsten voor onze gehele collectie.

Set van 2 Fotolijsten Valencia   Fotolijst The KissDeux Zilveren Fotolijstje