Aanbieding! Gratis Rooker bijzettafel t.w.v. €495,-

20 juni 2016 10:00
Bij aankoop van twee geselecteerde meubelen krijgt u nu de Rooker Art Deco bijzettafel t.w.v. €495,- cadeau. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2016.

Bent u van plan om uw zitmeubels te vervangen voor nieuwe, stijlvolle art deco meubelen? Dan kunt u nu gebruik maken van deze fantastische actie, want bij aankoop van een bank en fauteuil of twee fauteuils uit de Rooker of Roaring Twenties serie krijgt u de bijpassende Rooker bijzettafel cadeau. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2016. Op de volgende meubels is de actie van toepassing:

Rooker III

Fameuze zitmeubelen met een super zit, geïnspireerd op de Amsterdamse School stijl. Verkrijgbaar als fauteuil en als 2- of 3-zits bank

Roaring Twenties

Spectaculair gevormde armleuningen geven deze fabuleuze meubelen een typisch ‘roaring twenties’ gevoel. De losse zitkussens hebben als voordeel dat zij indien nodig gemakkelijk opnieuw gestoffeerd kunnen worden. Verkrijgbaar als fauteuil en als 2-, 3-, of 4-zits bank.

Eyecatchers

Deze elegant gevormde, maar tegelijkertijd stoere meubelen met art deco allure passen als vanzelfsprekend in jaren ’20 en jaren ’30 interieurs, maar zijn ook spectaculair als blikvangers in elk interieur. Wilt u van deze zitmeubelen echte eyecatchers maken? Kies voor een van de extravagante meubelstoffen van Art Deco Webwinkel, veelal uniek in Nederland! De Rooker en Roaring Twenties meubelen zijn duurzame kwaliteitsmeubelen die met zorg een aandacht worden vervaardigd. Solide meubelen met fijn afgewerkte details. Perfect gestoffeerd en voorzien van stevige koudschuim vulling.

Opties

Hout

In het keuzemenu kunt u per meubel de diverse opties zien, zodat het meubel naar wens een eigen uiterlijk verkrijgt. Ten eerste kan het hout gekleurd worden in 6 verschillende houttinten, passend in uw interieur: blank gelakt, geel kersen, kersen/patiné, mahonie, wengé of zwart. De Rooker III serie heeft als opvallend detail cirkels in de armleuningen in paarlemoer tint. Deze kunnen ook vervangen worden door zwarte intarsia in ronde of rechthoekige vorm.

Stoffering

De meubels kunnen uitgevoerd worden in verschillende stofkwaliteiten met als hoofdkeuzes leer of stof. Leer geeft een strakke, gladde look en is onderhoudsvriendelijk. Er kan gekozen worden uit vele kleuren en soorten leer, met rundleer als meest gangbare keuze. Ook kunt u kiezen uit stoffen bekleding, in effen tint of met een motief. Wilt u het meubel echt laten opvallen en wilt u een unieke eyecatcher in huis? Kies dan voor een van de unieke art deco meubelstoffen van Art Deco Webwinkel. Vele soorten patronen en motieven kunnen gekozen worden in tal van kleuren. Onze vakkundige stylisten helpen u graag met de keuze voor een meubelstof die het best past bij uw wensen en de uitstraling van het interieur.     

Piping

Tot slot worden de zitmeubels voorzien van een piping. Dit maakt het meubel helemaal af en geeft een spannend contrast met de stoffering. De piping of bies is standaard van zwart leder of van dezelfde stof die gekozen is voor de bekleding. Natuurlijk kunt u kiezen voor andere kleuren leder of stof, tegen meerprijs. Ook kunt u kiezen voor enkel stiknaden in plaats van piping op de zitting. Onze vakkundige medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Maak een afspraak en kom langs in de showroom om de meubels te bewonderen, uit te proberen en de diverse opties te bespreken. Ook kunt u in de showroom alle stalen zien van onze unieke en extravagante meubelstoffencollectie. Bekijk de collectie alvast online. Neem hier contact met ons op. 

 Rooker Collage