Het jaar van Vincent van Gogh

12 augustus 2015 14:12
Het jaar 2015 is uitgeroepen tot Van Gogh-jaar. 125 jaar na zijn sterfjaar leeft de kunst van Vincent van Gogh (1853-1890) meer dan ooit. Maak kennis met de kunstzinnige Van Gogh artikelen bij Art Deco Webwinkel.

Tassen

Zonnebloemen, Irissen en Amandelbloesem: deze bloemen zijn door Van Gogh op schitterende wijze vereeuwigd op het doek. De zomerse, grillige en soms verwilderde Zonnebloemen in een vaas, de Irissen, waarbij Van Gogh zich liet inspireren door Japanse blokboeken en de sprankelende Amandelbloesem, symbool voor de lente en nieuw leven, geschilderd voor zijn pasgeboren neefje Vincent Willem. In de tassencollectie van Art Deco Webwinkel zijn deze kunstwerken op prachtige wijze toegepast. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar: schoudertassen, avondtasjes, toilet- of make-uptasjes, een buideltas en een rugtas. De tassen zijn van prachtige, geweven kwaliteit en gemaakt van luxe stoffen. Laat u verleiden door de warme, gele en oranje Zonnebloemen, de blauwpaarse Irissen of de sprankelende Amandelbloesem. Kijk in de categorie Tassen voor de gehele collectie.

Woonaccessoires

Naast de tassencollectie zijn bij Art Deco Webwinkel ook woonaccessoires verkrijgbaar met de kunstwerken van Vincent van Gogh in de hoofdrol. Het wandtapijt Amandelbloesem heeft een groots effect op de sfeer in het interieur. De witte en roze bloesem straalt tegen de hemelsblauwe achtergrond. Van de Amandelboesem zijn tevens een porseleinen vaas en waxinelichthouder verkrijgbaar. Ook is er keuze uit glazen windlichtjes en een glazen mantelklok. Tot slot kunt u de Amandelbloesem dichtbij u dragen met het collier Amandelbloesem. Van Gogh’s Irissen zijn op magnifieke wijze verwerkt in deze glazen vaas. Ook is er van de Irissen een handig tasspiegeltje verkrijgbaar. De presse-papier met de Zonnebloemen werpt een zonnige blik op rondslingerende papieren.

Agenda & Kalender

Elke week genieten van een ander kunstwerk van Van Gogh? Koop dan nu de Van Gogh Weekagenda 2016. Ook is er een Van Gogh verjaardagskalender verkrijgbaar met elke maand een andere expressionistische afbeelding. Beide artikelen zijn ook leuke cadeautips!

Van Gogh Collectie