Spectaculaire meubelstoffen

4 november 2014 16:44
Bij Art Deco Webwinkel is een prachtige collectie meubels verkrijgbaar, maar wist u ook dat u deze art deco meubelen persoonlijk kunt maken door het kiezen van een mooie stof? In deze blog besteden we aandacht aan spectaculaire meubelstoffering.

Uniek en persoonlijk meubel

Met een luxe stof van Art Deco Webwinkel wordt uw nieuwe meubelstuk omgetoverd tot een kunstwerk. Of het nu gaat om een bank, fauteuil of stoel: geef het meubel een persoonlijke tint met de keuze voor een van de exclusieve meubelstoffen van Art Deco Webwinkel. In de categorie Meubelstoffen is er ruime keuze uit hoogwaardige stoffen van diverse materialen in en verschillende prijsklassen. De prijs van het meubel is dus afhankelijk van de gekozen meubelstof. Tevens is het mogelijk om bijpassende sierkussens of losse sierkussens van deze meubelstoffen te laten maken.

Art Deco & Art Nouveau

Word het een bank in typische Art Deco stijl met een opvallend geometrisch patroon, zoals in meubelstof Parabool? Of gaat u voor een zwierige Art Nouveau stof in natuurlijke tinten, zoals in meubelstof Aurora? Maak van uw fauteuil een spectaculaire blikvanger met de stof Lalique met gouden accenten of ga voor een rustiger en tijdloos patroon, zoals meubelstof Klaver. Er is in elke stijl en kleur een prachtige meubelstof verkrijgbaar, zodat u zeker weten een uniek en persoonlijk meubel aanschaft. Met de keuze voor een bepaalde stof krijg het interieur karakter.

Deskundig advies

In de showroom van Art Deco Webwinkel zijn stalen te zien en te voelen, dus bij de aankoop van een bank of fauteuil kan een deskundige medewerker u direct verder helpen met de keuze voor een meubelstof.  Uiteraard is het belangrijk dat de gewenste stof mooi past in het interieur van uw woning. Neem dus, indien al aanwezig, eigen stof, verf, een vloerstaal of kleurwaaiers mee; In ieder geval iets waar de stof bij moet passen. Kijk in de categorie Meubelen voor onze collectie Art Deco meubels en meubelstoffen.

Rooker Fauteuil Geometrische Stof Art Deco Hocker

Chromen Buis Stoel met stof Lalique Fauteuil Aurora