Wat mooi! Nieuwe colliers

22 november 2021 10:30
De donkere dagen voor kerst. Iedereen vindt het belangrijk om deze sombere dagen wat op te fleuren. Lichtjes, muziek en mooie cadeautjes. Artdecowebwinkel brengt juist graag in de laatste maanden van het jaar parels onder de aandacht, want deze natuurproducten zijn geweldig! Parels spelen met licht. Je wordt er blij van!

Sieraden met parels zijn tijdloos en classy! Deze sieraden passen van oudsher bij filmsterren en royalty's. Pracht en praal worden getoond via luxe juwelen. Parel-sieraden zijn tegenwoordig echter voor iedereen betaalbaar en je hoeft niet persé naar een bruiloft of een nachtclub te gaan om ze te dragen. Ook als je casual gekleed bent zijn decoraties met parels fantastisch!

ArtDecowebwinkel heeft de collectie colliers terdege uitgebreid, speciaal voor de feestdagen! Natuurparels zijn namelijk zo mooi van tint. De witte zoetwaterparels zijn iriserend en reflecteren -als het licht er op schijnt- de kleuren van de regenboog. Verder zijn er zwarte Tahiti parels die grijs, blauwe en zeer donker groene tinten (pauwgroen) laten zien. Super Interessant zijn de onregelmatige Keshi parels om artistieke juwelen te creëren. De grillige vormen (elk exemplaar is uniek) lenen zich uitermate voor het maken van een organisch sieraad. De natuur biedt zoveel inspiratie!

                         

Een ode aan de parels dus, maar niet te vergeten dat deze juweeltjes juist in de Art Nouveau colliers of Art Deco colliers enorm floreren. Een parel kan het middelpunt zijn van de ketting, een extra accent geven aan de vorm of juist fungeren als wiebelend sluitstuk onderaan de hanger. Ronde parels en druppelvormige parels in diverse grootten worden gebruikt om het sieraad een harmonieus ontwerp te geven. De parel wordt weloverwogen in de Art Nouveau of Art Deco sieraden gezet  en niet alleen om de glamour en kostbaarheid te benadrukken, maar als wezenlijk onderdeel van het design. En niet te vergeten dat de glans van het paarlemoer, het luster, ervoor zorgt dat de sieraden mysterieus en spannend overkomen!

De sieraden op Artdecowebwinkel zijn absoluut bijzonder en de moeite waard om bekeken te worden, te kopen èn te dragen. Koester deze mooie colliers..... Om te sieren en te versieren.