Moederdag: 9 mei

3 mei 2021 10:00
Het grootste cadeau op deze feestdag is misschien wel er gewoonweg te zijn voor moeders en oma's. Om ze even te ontzorgen en te laten genieten van een met liefde gemaakt ontbijt. Een met zorg uitgezocht cadeau maakt het helemaal af.

Het vereren van moeders

De tweede zondag van mei staat alweer voor de deur. Vergeet dus niet om om moeders en oma's in het zonnetje te zetten op zondag 9 mei. Bij Art Deco Webwinkel zult u gegarandeerd een origineel cadeau vinden. De vrouw was een geliefd onderwerp in de periode van de Art Nouveau en Art Deco. De Tjechische kunstenaar Alphonse Mucha (1860-1939) had groot succes met zijn affiches van mooie vrouwen. Vaak afgebeeld in weelderige decors, waarbij hun haar krulde in arabeske vormen en het kader vulde. Kunstenaar Gustav Klimt (1862-1918) geeft de vrouw in zijn portretten een koninklijke waardigheid. Veel kunstwerken van Klimt zijn een ode aan de vrouw.

 

Van bureau-accessoires tot sieraden

Een mooie presse-papier is een origineel cadeau dat elk bureau op slag stijlvol maakt. Een notitieboek om ideeën in op te schrijven wordt ook altijd gewaardeerd. Een fotolijst, een vaas, een briefopener, boekensteunen, een pennenhouder... Stuk voor stuk mooie aandenkens die een bureau een persoonlijke touch geven. Geven uw ogen de kost in de categorie Cadeau/Decoratie. En een sieraad maakt natuurlijk elke moeder blij. De gestileerde vormen die zo kenmerkend zijn voor de antieke stijl en het gebruik van edelstenen zijn altijd geliefd. 

Glassculpturen en kandelaren

Een fraai stuk glaskunst is ook een zeer geschikt moederdagcadeau. Of een mooie kandelaar die onmiddelijk sfeer geeft aan het interieur. Met een cadeau van Art Deco Webwinkel kunt u niet misgaan. Om ideeën op te doen hebben we voor u een speciale Moederdag categorie aangemaakt.