Kerstshoppen tijdens de eerste themazaterdag in De blauwe Deel

9 december 2019 16:20
Onze sfeervolle showroom in Leerdam heeft een nieuw jasje gekregen. Graag nodigen wij je uit op 14 december voor onze eerste themazaterdag: Christmas Shopping!

Speciale heropening

De blauwe Deel is expert op het gebied van inrichting en verlichting in kunsthistorische stijlen. Tijdens de themazaterdagen willen wij jou als klant verrassen met ons assortiment. En een extra gelegenheid bieden om zonder afspraak in onze showroom te kijken. Ons team staat voor je klaar met extra informatie en advies. Wat je kunt verwachten? Sfeervolle verlichting, decoraties en gezelligheid! Kom in de stemming en scoor de leukste (kerst)cadeautjes tijdens onze speciale heropening.

Je bent op 14 december van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur bij:

De blauwe Deel
Hoogeind 36
4143 LZ, Leerdam           

De blauwe Deel is gevestigd in een boerderij uit 1793 in het landelijke Leerdam. Op het terrein zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar en in de omgeving kan heerlijk gewandeld worden.

Christmas korting

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor een aantrekkelijke Christmas korting van 10 euro bij besteding vanaf 75 euro! De korting is alleen geldig op 14 december in de showroom. Nog geen abonnee? Schrijf je via deze link in. Doe alvast extra kerstinspiratie op voor zaterdag 14 december in onze speciale kerstcategorie, vol  sfeervolle cadeaus en kunstzinnige items. Graag tot dan!   

De blauwe Deel.