Horloges voor heren

10 juni 2013 11:48
Nog geen cadeau voor Vaderdag? Geef dan een herenhorloge van Art Deco Webwinkel cadeau. Hier vindt u online een prachtige collectie stoere, moderne horloges die ook nog eens fijn geprijsd zijn. Kortom: het perfecte cadeau voor Vaderdag.

Vaderdag 2013

Art Deco Webwinkel heeft een mooie collectie horloges, voor zowel dames als heren. Omdat het zondag 16 juni Vaderdag is, is er in deze blog speciale aandacht voor herenhorloges. Art Deco Webwinkel heeft een gevarieerde collectie horloges, zodat er voor ieder type vader een passend horloge verkrijgbaar is.

Casual, chic of sportief?

Zowel voor de sportief als voor de casual of chic geklede vader is er een mooi horloge verkrijgbaar. Draagt hij een pak naar het werk? Kijk dan eens naar horloge Double en horloge Wall Street. Horloge Wall Street is een chic, rechthoekig model en verkrijgbaar in vijf tijdloze kleuren, waaronder een met een doublé rose gouden kast. Allemaal staan ze even schitterend bij een pak. De naam van horloge Adrenaline zegt al genoeg: dit type horloge past het beste bij de sportieve vader. Een stoer horloge met contrasterende stiksels en een duidelijke wijzerplaat. Model Project is eveneens een top model. Een modern en stijlvol horloge voor de casual man. Horloge Project is verkrijgbaar in vijf eigentijdse tinten.
Hoewel elk horloge een eigen stijl heeft, zijn ze allemaal geschikt als vrije tijdshorloge én als zakelijk horloge.

Stainless steel en leder

Vrijwel alle horlogekasten zijn gemaakt van Stainless steel. Bovendien hebben alle herenhorloges een leren polsband (genuine leather). Een robuust en kwalitatief hoogwaardig horloge is het resultaat. De keuze voor een Vaderdagcadeau is nu niet moeilijk meer! Bestel er een luxe cadeauverpakking bij en maak vader dolgelukkig met een horloge van Art Deco Webwinkel.

Kijk bij Horloges onder de categorie Sieraden en Sieradendozen voor de hele collectie. Nog meer Vaderdag cadeautips zijn te vinden in de speciale categorie Vaderdag.